View Single Post
Staro 07.06.2009., 20:19   #36
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ajde molim te procitaj link koji sam gore stavio (post prije) pa ces vidjeti da si promasio post.

Citiraj:
Autor MisterM Pregled postova
U pravilima igara HL-a nema obaveze javnosti dobitnika sa čime se ja potpuno slažem.
Ponesen dojmom, da po svaku cijenu moras oponirati izrecenom... vjerovatno nisi upoznat sa povijescu lota i kako je uopce od zabranjenog kockarstva ispeglan kao igra na srecu. Pa tako neke zemlje tipa Kanade jos vucu Elizabetine starudije u kojima su igre na srecu zabranjene. Pa tamo u dosta igrara (posebno ako su iz US-a) gradjani moraju odgovoriti na neko jednostavno matematicko pitanje kako bi mogli primiti nagradu te na pristojan nacin ne prekrsiti Elizababetine zakone. Od prvih igara takvog tipa, pa do velikih useljenickih lutrija, uvijek je bilo obavezno navesti ime dobitnika kako bi se posteno znalo tko je osvojio. Kako bi se znalo da je posteno.

Nije bitno sto ti mislis ili sto ja pricam. Bitno je da sve zemlje koje imaju posteni sustav nagrada imaju obavezno objavljivanje pobjednika. Sve ostale, imaju identicnu praksu kao i kod nas. Pretrazi bazu 3SAT dokumentaraca i naci ces film UK produkcije koji je sat vremena obradjivao dekade punjenja proracuna u takvim zemljama. Gomila ljudi iz struke je raspredala o tematici. Nije ovo moja prica.

Citiraj:
Ali da sad ne objašnjavam ili razglabam samo par pitanja - da ti dobiješ ovakvu veliku lovu - ti bi se slikao u medijima i dao sve podatke o sebi
I na to pitanje sam ti jasno odgovorio u prijasnjem postu. No eticka/socijalna pitanja ne igraju ulogu u statutu postenih igara na srecu! Doduse Ibsen bi i to drzao upitnim.

Citiraj:
A ti bi da se sve javno objavi?!
Zato jer ti i tebi slični moraju to znati jer ako ne doznaju onda je to prevara
Probaj se na trenutak maknuti od HR kao jedinog horizonta poimanja pravila.

Citiraj:
Za kraj ovo tvoje o pametnim umovima i pametnome dosta - je izuzetno uvredljivo!!!!!
Nikoga mi nije bila namjera uvrijediti i vrlo dobro znam da je vecini forumasa to jasno. Svaki post je izraz necijeg misljenja ili razmisljanja. Nigdje nisam rekao da tebi mora biti zakon. Mozda je ipak problem u iskljucivosti tvog stava, da si u sve 100% siguran po po ovom pitanju? Za par kuna uplacenog listica nitko nece propasti. Mala radosti koje cine zivot. Meni je samo zao sto esencija tih malih radosti (nada za bolju buducnost, bolji zivot...) kod nase lutrije nije doista baziran na postenom sustavu. Doduse, ako srece ne postoji kao takva... onda je bolje zakociti ovdje sa piskaranjem

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Dobro,Visage malo karikira,da digne 42 milje kupio bi neki uber hifi i ostalo sakrio pod poplun u bakinoj sobi. Swarm dude
Vrlo sam zadovoljan sadasnjim sustavom. Kupio bih jedino jos rezervnih dijelova za odrzavanje Nazalost, taj novac ne moze odgovoriti na najvece duhovno pitanje : Z a s t o ?

... tako da je samo ugodna razonoda u izgaranju ovog privemenog Codiacovog gresnog zivota

Citiraj:
Autor thedream;
Ali osobno mislim da će Visageova teorija pasti u vodu kad odigram idući put 1,2,3,4,5,6 i 7 i dignem lovu. Piši kući,drimu đekpot..
Daj boze. Od srca bi mi bilo drago da ti, Swarm, Codiac i Fleks i osvojite taj zgoditak. Vecini ljudi je drago kad vidi da se nesto posteno odvija.
Visage je offline