ovakva je situacija
nedavno sam presao na H1, od njih dobio router Davolink DV-2020, za komp kupio D-Link DWL-G122 i koristim wlan i sve super... ali, to smeta bezicnom telefonu i to na cudni nacin... telefon je Panasonic KX-TCD440 i blizu je routera (posto se spaja u njega, VOIP)... naime, dok nesto skidam s neta i kad je kontinuirana brzina (da nema propada) onda je sve ok, ali ako pocnem skidati s rapidsharea nesto (on mi ima propade, malo pise da je neka brzina, malo da je nula, skidam kao free user) onda imam smetnje u odredenim intervalima, tocnije, u onom trenutku kada pise da je brzina 0 tada je ok, ali kada poraste brzina (ispada da u tom trenutku router sibne podatke, barem tak lampica pokazuje) onda na kratko prekine signal na telefonu... ponekad uopce nema signala na slusalici, tj veze izmedu slusalice i baze (rijetko, ali se i to dogodi)... probao sam malo promijeniti kanale na routeru ali ne pomaze... ima tko kakav savjet sto da napravim da se rijesim tih smetnji a da nije provlacenje zice? hvala unaprijed...