View Single Post
Staro 07.06.2009., 16:49   #31
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Kakva bullshit zavjera,ali je istinita,bar sve više vjerujem da je.
Ne igram loto. Ne ljutim se na one koji igraju a jednako tako i na one koji ne igraju. Potpuno mi je svejedno dal netko vjeruje ili ne. Sve cinjenice sam naveo u gornjem postu. Ostaje samo da jos jednom zapitam razborite umove :

Vama je normalno da ne mozete jednog JEDINOG covjeka dokumentiranog slikom pronaci u novinama? Pronaci u zadnjih 20 godina? Jedna snajka dobije stan u nekoj domachoj tiskovini i obavezna je doci na slikanje. Jedan Najvro dobije auto i mora se doci uslikati i pokazati. A ovdje "netko" dobije i "dobiva" ovakve sume i ni jedna tiskovina nema sliku?

Danas kad svaka redakcija ima dojavljivace kojima placha za dojavu, neki Lutrija dojavljicac bi sutio za honorar koji mu daju, samo da javi ime i prezime covjeka koji se isetao sa tolikim novcem? Da barem javi kad izlazi iz objekta da ga uslikaju novinari. Ankici su objavili "honorare" kroz bankarski sustav a vidi cuda, nitko nema pojma, tko li je taj dobitnik?

Ista prica u pola EU zemalja : Sve "skromni" neki dobitnici koji su vec eterirali umom na Brahmaloku i samo im je tijelo ostalo na zemlji. Toliko su samokontrolirani da su novac ostavili zakopan u zemlji Prosle godine sam isao u Lausanne koji ima jedan od najvecih fundusa nagrada. Ista prica kao kod nas. Kod velikih suma, ista prica sijamskih brojeva koji se ljube kao blesavi. Objava imena ne postoji. a Sve pod okriljem slicnih ST i Toto asocijacija. Samo malo preko grane do susjeda = IMA obavezne objave! Osim bare, UK-a i ponesto EU igraca... obavezno objavljivanje dobitnika! Obavezno javno urucivanje ceka sa lovom!

Radi se o uigranom sustavu drzave organizatora koji ima zatvoren kompletan krug informacija prema van. Zato nitko od tiskovina to ne dira i zato nikad niste vidjeli javno dobitnika. Sredinom 80-tih je cak kruzila i prica kako su planirali davati neke honorare za ljude koji bi se pojavili kao dobitnici glavnog zgoditka. Zbog kritika iz vana, kako nije dobra praksa da se ne moze zadnji da uplacivati (jel se uopce tko toga sjeca?) nasi Loteri su morali tu praksu maknuti nerado.

Svaki pametan covjek zeli ostati anoniman. Samo sto predpostavke svih postenih Loto igara, u drzavama koje imaju posteni loto... osnovnu predpostavku imaju da se MORA objaviti dobitnik glavnog zgoditka.

Pametnome dosta
Visage je offline