View Single Post
Staro 07.06.2009., 16:25   #29
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Jesam, pročitao sam i moje je pravo odbijati vjerovati u takve stvari, kao što je vaše vjerovati u to
Ne zato što fanatično igram loto, ne, ne igram uopće. Igrao sam par puta i dobio sam neku siću. Sama matematika im ide na ruku i više vjerujem nekom modelu koji ima temelja, nego špekulacijama. A da će tih nekoliko milijuna kuna poreza spasiti državu - vjerujte mi, neće.
Kao što piše na stranicama lutrije, za pogoditi 7-icu su šanse 1 : 15.380.937 pa si vi mislite.

Kad se zadnji put dogodilo da se ovoliko ne-pogodi džek pot? To je bolje pitanje,swarm. Iste su šanse neovisno o iznosima sedmice,da ju pogodiš odnosno promašiš.

Samo se zadnjih tjedana radi o par desetaka milijuna kuna naspram prosječnih,nazovimo ih tako, 5-10mil kn koliko su sedmice nosile inače,i to malo bolje.

Baš da će od 26-50 milijuna kn ostati ne-pogođene nekom Božjom providnošću ili pukom teorijom statističke vjerojatnosti,ja to ne mogu popušiti.
Nije sad Visage nešto ultra u pravu,ali ima point kako bi rekli.

Na ovoliki jackpot samo će se kotiti uplate,i krajnje,ali krajnje je sumnjivo da na 1 000 000 uplata nitko nema ni približno 7,dakle ono 6+1. A da se radi o džekpotu od recimo 5 milja kuna, hoćeš da se ja i ti okladimo da bi zveknuo u roku tjedan dana?

Kakva bullshit zavjera,ali je istinita,bar sve više vjerujem da je.
thedream je offline