View Single Post
Staro 21.08.2004., 15:56   #17
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by aurellie
Sjeti se izgleda vode na "optimiziranim" drajverima...ljepše je izgledala na mojoj gf4 medium setings...ostatak nisam imao prilike vidjeti ali siguran sam da bi se štošta vidjelo. Tek je sa SM3.0 nvidia dobila kakav takav boost da bi se moglo reći da je u vodstvu, no i ati je nedavno predstavio SM2.0b i opet se sve vratilo na isto.
Pa baš i ne.SM 2.0b je drukčiji od SM3.0.Činjenica je da ati ne zadovoljava
buduću specifikaciju shadera, a nvidia da.
Sad se to ne vidi previše, ali kad krenu ground-up SM3.0 naslovi(ne mislim na patcheve itd.), itekako se hoće vidjeti.Ako već gledaš igre, ne možeš bazirati kupnju na osnovi jednog ili drugog enginea, već velikoj bazi.Nvidia opet vodi.Onaj link na sammom početku te teme se pokazao potpuno neistinit i NEREALAN.Ne znam što, ali vjerovanje svakom članku i sličici nije way to go.Čak i ovako, budi siguran da je OVO baš veliki poticaj nvidiji, što je dobro, jer će morati brzo skodirati nove drivere.Radit će pod pritiskom da se kartica što bolje proda...rezultati neće izostati!Ono od 60% je bio bullshit!

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote