prije da rijesino neke druge stvari:
pa si ti meni uopce ziv ko da si v zemlju propal. odes na lan i onda nam nikakve slikice ni dojmove nedas, sram te bilo

.
no dobro sad posel.
kaj se tice W3 igral sam protiv frendov od kojih je jedan majstor, ja samu mu rekao nek ide na neke turnire da zarai kaj para jel igra fenomenalno.
i kod sam igral sa frendovina u mrezi i nema bas neke taktike. premalo jedinica a one kaj i neke valjaju troce previse bodova, high upkeep koji ni jos nije nikako logican. umes 10 iz rudnika a donese 4. kaj zgubili su se putem ili. aj da zeme 4 i toliko donese. no ovo
kaliko sam ja igra po meni se tu nema kaj taktizirati za razliku od totale. preporucam ti da je odigras pa bus vidjel kaj ti govorim.
i da najzesca stvar u W3 kakti imaju 3D teren a zaprvo se sve svodi na 2D. u totali ti to nije tak ni priblizno.
ak stavis top u TA iza brda jedino kaj bus pogodil je i to samo brdo. a da ne govorim taktickih sakrivanja u kanjonima i gradnjenaj baza u dolinama brda. jos da ne govorim i o radarskim sustavima i sli. stvari te njihovom ometanje.
vjerujmi po taktici TA je daleko od svih RTS kaj sam ja vidio. jest da bi trbal raditi sam svoje mape da bi to doslo do izrazaja i naravno igrati protiv ljudi a ne protiv kompa.
i da necu nikad zaboraviti na one vore iz vecine RTS-a a to je kaj se tice njuksi.
pogotovu u starcraftu.
treba ti faking 3 njuke da bi digo command center a najmanje dve za sve ostale gradjevine. da to je stvarno realno
dok ljepo ti u Ta kad baci njuku ono kaj je bilo na tom mjestu i jos ekran i pol od tog mjesta je otislo u povjest i to big time!!!
sad bus se vjerojatno tu rekel ikoja je fora sa time samo napravi njuku i kraj igre.
e pa nije tako da bi to napravio trebas igrati barme 2-3 h s time da moras imati enormno puno resursa a sa druge strane postoje i protuobrane tako ak ovaj isplai raketu ak si na dobro mjesto stavil protuobranu mozes ju skinuti. dakl enije ve tako jednostavno, da pace vrlo je zahtjevno!!