View Single Post
Staro 06.06.2009., 13:28   #2
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Na svakom listiću,a pogotovo koji namjeravaš odigrati - sistemski,ti piše raspon brojeva i broj kombinacija,dakle ovako 8 brojeva bi igrao kao minimum sistema x2 jednako 16kn. Toliko bi trebao platiti sistemski listić od 8 brojeva.

Svaki dodatni broj povećava broj kombinacija a samim tim i iznos koji ćeš platiti jer množiš broj kombinacija sa x2.

Tako da ti ne savjetujem igranje preko 10 brojeva u sistemu,to je čini mi se oko 120 kombinacija,iliti 240kn. Tu negdje.

Igraj obični 7/39 zaokruži jokera i zaokruži slovo A/B. To je nekih 26kn koliko ja plaćam za 7 kombinacija. Ne znam koliko je cijeli tiket.

Od sistema ima cijelo brdo literature na internetu i guideova,bookleta,ja bi ti preporučio 10 brojeva,to je 240kn. Ne pogodiš li ni tu peticu,šta ćeš se nadati onda ? Nemaš sreće i doviđenja. A jedino koga uveseljavaš je ministar Šuker porezom na igre na sreću.

Zato pamet u glavu i sve u racionalnoj mjeri,38 milijuna zvuči primamljivo ali su ti šanse za sedmicu 1 : 10 000 000. Tako da to uzmi u obzir,plus što moraš slovo pogoditi,da bi sa jackpota od 14 milja otišao na super7 od 38 000 000. To ti je A/B.Dakle pola pola su ti šanse.

Tek kad to sve zdrmaš,s pravom si supermilijunaš. A do tada 99.99% igrača prođe čitav život a 0.01 % možda i to možda dobije 6. A kamoli 7. I to sam prevelik postotak rekao,trebalo je ići na minus valjda šestu decimalu.

thedream je offline