View Single Post
Staro 21.08.2004., 00:46   #1
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Talking Total Annihilation 2 Soon!

evo vam linka Totala 2

nadam se da ovdje ima fanova Totale a nova bi trebala biti jednostavno mrak. kak stvari stoje opet ce donjeti revolucinarne stvarni i nove standarde u RTS zanru.

naime kao sto i znate ona je prva donjela pravi 3d teren i sve njegove prednosti i mane u borbi, sto nazalost moram puznati da niti u jednoj drugoj igri nisam vido.

naime jedine novije igre koje su koristile pravi 3D teren su bile Warcraft 3 koji je nakraju bio opet isti princip ko da se radi o 2D terenu i C&C generals koji je nesto malo dalje otisao od W3 ali ni blizu Totali.

uglavnom ima par zanimljivosi. mape ce biti ekstremno velike sa podrskom od 500 jedinica po protivniku sa mash terenom tj. vidjeti ce se devastacija terena od silnog apucavanja a ak pogledate malo shotove vidjeti cete na kaj mislim kad recimo jedna njuksa padne na battlefiled: nuts : : goood : : quake : : quake2 :

naravno grafa ce biti odlicna . kaj se tide specifikacija navodno ekipa ju je igrala na 3200+ i 9800 pro bez beda a navodo i developeri na laptopu koji i sami znamo da nisu bog zna kaj tak da ce vjerojatno biti optimalna sa svojim zahtjevima.

uglavnom ja je jedva cekam jel TA org cak i danas znam igrat bez obzira na sugu od grafe 8danas gledano) jel igra je toliko dobra da se i takve zamjerke u danasnjim okvirima jednostavno zanemare ko da ih nema a uostalom i daje neki retro dojam

zaboravih napisati.: bonker2

datum izlaska je Q4 2004.

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote