Citiraj:
Autor RisingPower
Dakle, imam 2 problematična komada tehnike koje bi trebalo popraviti pod svaku cijenu. Proizvođač je naveden u naslovu teme.
|
Generalno govoreci za Philips
Renoprom,(Zdravko) korektna ekipa. No specijalizacijom najbolji za najbolje...
Citiraj:
Autor RisingPower
Prvi problem je linija (stara najmanje 10 godina) čiji CD player u potpunosti odbija suradnju. Kakav god CD stavim, proketi stroj tvrdi da unutra nema ničega.
|
Mozda je tek to do ciscenja
leche za sto ce
ovo biti dostatno. Za 10 godina koristenja, nista neobicno. Vrlo bezbolno za provjeriti. Bez pritiskanja, samo lagano predjes i povuces oku nevidljivu prasinu.
Citiraj:
Autor RisingPower
Budući da je ta linija dozlaboga teška ,a ja nemam prijevoz, poželjan bi bio neki servis u razumnoj blizini. Ja stanujem na području Trnja, blizu Filozofskog faksa.
|
Za transport ili nesto vece, nije to neka velika nauka. Pogledaj nablizi servis u svom susjedstvu.
Citiraj:
Autor RisingPower
Drugi gorući problem kojeg želim riješiti predstavlja VCR (kupljen oko 2001.) u kojem je zapela kazeta, tj. vjerujem da je nešto crknulo u tom mehanizmu za izbacivanje. Probao sam standardnu proceduru koja se sastoji u isključivanju iz struje i ponovnom uključivanju dok držim stop/eject gumb. Tada se nakratko oglasio onaj motor za izbacivanje
|
Premalo podataka, ali vrlo jednostavno za vaditi. Doduse, ako neznas sto radis onda ocigledno i nije. Odnesi Vladi (Branimirova 47, 01/462-0073) jedan od zadnja dva zivuca servisera koja se uopce zele baviti ozbiljno tom tematikom. Drugi u penziji, jedini koji moze izraditi novi dio za transport. Ali tebi to nece biti potrebno. Za Video uglavnom Branimirova i nece te oderati.