Citiraj:
Autor žile
Istom logikom kojom ideš,ako netko umjesto u Protisa ide nešto kupit u Links,kao stvar povjerenja,po 100kn većoj cijeni,zašto ne bi i ja dao 100kn veću cijenu i otišao kupit ganc novo u trgovinu.Pa bolje i Lynx nego tamo bogtepitajko s foruma.Mislim da nikog ne voliš toliko da bi radije polovno nešto od njega kupovao,nego po kikiriki cijeni većoj dobio nešto novo novcato u trgovini.
|
čuj tu se nebi složio s tobom. ja sam najbolji primjer za to. u "respektabilnoj" trgovini adm kupio hd4870, lenovo l220x itd, i nakraju se ispostavilo da obadvije komponente nisu uredu. poluispravnu grafičku dam na garanciju (što mi isto nije baš najlakši poso, otič iz bj u zg sam zbog toga), a ekran za 3 i nešt soma kn dobijem sa 1 stuckanim piselom. Bolje da sam po 100kn manjoj cijeni kupio 2-3 mjeseca star monitor s garancijom, za koji sam se kod prodavatelja uvjerio da radi kak spada. Bolje da sam isto tako kupio grafu s garancijom za koju sam sto posto siguran da radi normalno i da se nemoram natezat s likovima iz adm-a da mi uvaže garanciju. za neke novije stvari stvarno ne bi trebalo vrijedit - 20 %, a tu prvenstveno mislim na lcd monitore.