View Single Post
Staro 04.06.2009., 04:10   #121
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
O.T.

@Los Sam

Pa Linksu je ovo prva mrlja tako da još nisu otpisani Osim toga sve je bilo 5 dok je radila samo trgovina u Zagrebu, sad kad su i u Osijeku eto problemi...

Ve-mil u Karlovcu nije loš, tip je frik teški, kuži se, ljubazni su.., Osijek zaobilazim...

Za divno čudo sa HGspot-om imam sve ljepa iskustva, bilo online narudžbe ili u poslovnici u Osijeku a čisto online recimo Acquisitum Magnum u kojem sam ostavio sigurno 20k i svaki put kad pravim narudžbu su zbilja temeljiti i profesionalni, da bi riječ rekao...

Naručim, za 10min mi jave dali svega ima, ako nema napravimo izmjenu i pošalju konačnu ponudu, ja uplatim i pošaljem ss uplatnice te se roba odmah drugi dan šalje dok im još ni pare nisu sjele ! Na telefon me zovu da su poslali !
3 kompletne kante sam naručivao i to svaki dio u svojoj kutiji, stigne kutija kao od štednjaka, imam šta 1h raspakiravat, HDD i optika budu u debelim spužvama !

E to ja zovem profesionalnost i uredno poslovanje. Od narudžbe pa do pakiranja i dostave.

btw: iz D24 mi stigla grafa u svojoj originalnoj kutiji polupoderana i sa slomljenim ćoškom i sad ti misli oće grafa radit i koliko se kutija tumbala.

Patnje su proporcionalne narudžbama, puno mešetarim u zadnje vrijeme

edit: sad sam se sjetio, d24 mi se zamjerio još davne mislim u ljeto 2004, naručio sam isto cjelu konfu za 8k i poslali su mi SATA HDD umjesto PATA i ja sastavi komp ( barton & NF2 ) te skuži kad sam već HDD ušarafio da ja nemam onaj kabl gdje uštekat, reko koji k... ? Pas Mather., trčo sam u prvu trgovinu tu u Valpovu jer išo je vikend a imali smo samo Mihu Lešinara koji mi jedva zamjenio hard iako su onda sata bili skuplji nekih 50-60kn.

Zadnje izmijenjeno od: stuc. 04.06.2009. u 04:25.
stuc je offline   Reply With Quote