View Single Post
Staro 03.06.2009., 20:43   #115
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Evo mene opet

Kako u 15-20 stranica ne nađoh thread o svetoj kravi u Indiji zvanoj Links onda može i ovdje...
U svakom slučaju bilo bi dobro otvorit jedan thread o poslovanju/iskustvima svih mogućih online trgovina koje koristimo a ne da svaka firma ima svoj thread. Diskont, protis, hg šrot, vemulj... itd.. itd.. jel se samo meni to čini malo nebulozno kopati za svaku po forumu ili ?

Nego ajmo na problem.
Links - Osijek
Prodavač koji je jučer tamo radio popodne je pederčina i lažljivac te zbilja neznam dali Vedran njih nagovara da lažu ili ovi to samovoljno ??
Zovem ih i pitam dali trenutno sad fizički imaju u trgovini određeni VGA cooler i kaže čovjek da ima nakon što je to provjeravao !

Ja: došao bih sutra po njega, imam 30km do Osijeka pa da ne dolazim bez veze ?

Smrad: ne, ne., imamo ga tu na skladištu, možemo vam izradit ponudu, jeste naš registrirani kupac ?

Ja: jesam, ajd napravi ponudu i nek me onda to čeka a ja popodne dođem.

Ljigavac: ok, cooler vas čeka, nema problema.

Nešto mi se nije dalo do Osijeka pa uvalih pare starijoj kćeri da to pokupi poslje škole i evo dođe ona prije koji minut sa spikom kako joj je prodavač rekao da roba dolazi tek sutra, da je sve ok. sa narudžbom ali da cooler dolazi tek sutra

Kćer isključujem iz muljaže jer je vratila pare
Trgovac je znači lažovčina i bogme imaju sreće što ja nisam lipsao do Osijeka jer da sam ja došao po rezervirani cooler koji me čeka a njega nema, uh... ne želim ni pomišljat koja bi to deračina bila.

Iz vemila sam skoro pa morao pobjeć prije 2 tjedna, smradovi htjeli zvat cipeliće jer sam trgovca uhvatio za kravaticu i reko : rodi memoriju po koju sam došao

Općenito ovo sa rezerviranjem i dogovorom da se dođe po robu zbilja nije normalno, čemu rezervacija ako ja dođem po robu a nje nema ??
stuc je offline   Reply With Quote