Citiraj:
Originally posted by Bono
To je bilo jasno da su imali zaostalu arhitekturu, ali moras shvatiti isto ati, kad je nvidia povukla i pocela raditi "hype" oko svoje nove serije ati je morao nesto napraviti u vezi toga jer bi inace nvidia imala 100% trzista tako receno naravno, pa su malo preradili karticu dodali pipelinove i posto je bila dostupna brza memorija mogli su clockati memoriju koliko ide, znaci da je njihov software/developer team morao biti spreman za taj izazov. Sto se tice nvidije ona je tako rec pokopala sa GT karticom, a kamoli sa ultrom. Makar ja bi rade uzeo ipak xt koji manje struje trosi i manje se grije od moje stare 9800xt. Uglavnom ocigledno je da je bitka izgubljena za ovu generaciju jer nvidia radi sve bolje drivere i kartice brze rade tako da je sada velika razlika. A prema susjednim zemljama nije mlo trziste, a i mi nemamo carinu tako da smo automatski jeftiniji od susjednih zemalja. A da se na hardwaru moze dobro zaraditi pogledajte samo primjer hgspota.
|
Sorry, vidim da si već ustvrdio da je onaj članak bio jedna velika
LAŽ.JA sam odmah znao da sve ono NE MOŽE biti istina.Za ovu generaciju je mislim gotovo.Za slijedeću idu nove kartice.Još nešto:nema tu nikakvih reviewa, jer ej to kad je sve final i u shopovima, što još nije.Bit če to kao i sa Far Cryem, pa će nvidia još nabrijati drivere, i eto opet role reversal... 
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|