doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by ozren
to sto si prodaje kartica rekao vrijedi skoro ISKLJUCIVO u Hrvatskoj... s obzirom da smo mi trziste za k, totalno nebitno za bilo koga.
|
Dobro ti kaže ozren, koga briga za nas ovdje...
Pogledaj koliki udio ima nvidija u tržišnom kolaču, pogledaj koliko se njihovih kartica prodaje...i prodalo se već!Koliko u HE dijelu?ha?Hoću vam samo reći da ne nasjedate na svaki članak koji ima sliku, jer si valve ono ne može priuštiti.Dajte to shvatite!Oni moraju prodati igru, a to neće ako će onako suckabilno raditi.Ja mislim da se ovdje radi o gotovo nemogućoj stvari, ako sad po svim novim testovima ima prednost, i u starijim nekim naslovima, kako bi sad ovo moglo biti.Nvidija će reagirati, budete vidli.Može biti sporija, ali ne onoliko.Isto vrijedi i za ati.Što se tiče arhitekture, x800xt PE je definitivno zaostaliji, jel to nešto novo?Stari moj, to je prethodna generacija s par novih cjevovoda!Nikakvi novi featuri...nije ni čudo da je ati tako brzo imao dobar driver, a nvidija se morala mučiti.Nvidija je trebala zapregnuti novog konja, a ati praktički istu karticu.S strane featura, što en mora uvijek iamti veze s brzinom, jasno je da je ati trenutno zaostalija arhitektura.
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|