Citiraj:
Autor Grbavi
prije sam isprobavo sa iDeneb v1.4 i sa njim sam mogo instalirat al nakon instalacije nikako da proradi i to smo vec doskutirali tu na forumu pa mi je neko reko (nadam se da se taj neko nece uvrijedit jer neznam tocno tko je pa se ispricavam) da probam sa kalywayem ili leo4all ali sa njima nemogu doc ni do instalacije...
|
Ja sam ti to rekao, ne znam zakaj bi se naljutio

Jednostavno, nisam vidio puno računala koja nisu htjela bootati Kalyway ili Leo4All, zato sam ti i rekao da probaš sa njima, prilično su kompatibilni...
Problem, obzirom da ne uspijevaš bootati DVD, problem je u tvom DVD driveu ili ACPI postavkama u BIOSU. Vidio sam slučajeva gdje Kaly nije htio bootati na IDE DVD driveu, jel tvoj IDE ili SATA? Ako je SATA probaj mu mijenjat postavke u BIOSU.
Gle, na nekim konfama nije tako jednostavno odmah naći koja će ti modificirana instalacija raditi, ja sam kod sebe isprobao gro njih dok nisam našao odgovarajuću.
Probaj još s tim mijenjati postavke, ako ne ide onda probaj leo4All ako ga imaš, ili da se vratimo na iDeneb pokušat opet s njim
Isto tako se malo poigraj s postavkama BIOSA, možda i da flešaš najnoviju verziju ako već nisi.
Nema na netu puno informacija o uspješnim instalacijama OSX-a na MSI laptop/netbook, tako da ćeš morat malo eksperimentirati.
Ispuni si opciju moj komp tako da vidimo tvoj hardware uvijek, bez da ga moraš navoditi u postu.