Citiraj:
Autor Vuco
I da, pogledao svih 8 sezona crtića Family Guy. E, prejak crtić. Mislim, fore su im iste (razne digresije tokom epizode), čak nekome i jadne (lik se udari i onda stenje 15 sekundi  ), ali meni crtić odličan  .
Vele da je American Dad sličan, ali ipak malo lošiji.
|
Velkm tu d klab

Osma sezona je mrvicu slabija, ali svejedno se nađe par brutalnih fora.
American dad je ok, pogotovo prva sezona(Patric Stewart kao glas Stanovog ševa rules

)...ono kasnije je slabo. Na razini Simpsona recimo.
Dead birds (2004) - Majko moja kakvo mučenje od filma. Nakon obećavajućeg početka sa puno krvi...ostatak filma je tragično loš. Zbunjena priča ima nekakvu glavu i rep, ali ono između je toliko silno zabrljano da je to strašno. Izbjegavajte ovaj film 3/10
Deathwatch (2002) - OVo je ipak osjetno bolji film od gornjeg naslova, ali ipak pati od nekih nedorečenosti i nedosljednosti po pitanju same priče. Ajmo reći da ima malo više smisla od gornjega i gluma je prilično dobra. 5/10
Brick (2005) - Ovaj me film potpuno oduševio. Ima nekih problema, možda je priča malo nategnuta i scenarij mjestimice patetičan, ali ipak je riječ o izvrsnom i jakom filmu. Malo romanse, malo drogice, malo nasilja, malo mistike, malo film-noira... Izvrsna glumačka postava sastavljena od većinom relativno nepoznatih glumaca i glumica. Poznatiji je jedino Joseph Gordon-Levitt kojega mnogi znaju kao Tommya Solomona iz serije 3rd rock from the sun. 8/10
Harsh times (2005) - Moćan film. Zanimljiva i nepredvidiva priča o psihotičnom bivšem rangeru i njegovom best friendu dok rade sranja ulicama L.A.-a. Vrlo uzbudljivo, zanimljivo i nepredvidivo... Još jedna maestralna uloga Christiana Balea. 9/10