View Single Post
Staro 02.06.2009., 13:09   #73
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Kao što sma rekao, grafu sam ostavio na onim taktovim koje sma rekoa, i koje sma stavio u "moj komp", ali, tek sam sljedeći dan, kada sma ponovno uključio komp skužio nešto. Shader clock mi je bio na brztalnih 2021!!!!! Ja to brzo maknuo, i stavio nazad na 1920, te nakon restarta oni opet skocili na 2021MHz. I skuzio onda da mi program registrira kao da sma "linkao clockove". Tj, ako ukljucim tu opciju, onda kada micem slider za core clock, mice se i shader clock. Uostalom, to je svatko vidio vec. Ali imam i opciju hocu li to ukljuciti ili iskljuciti, no iako ja ne ukljucim, opet nakon restarta su clockovi kao da sma ukljucio, iako je kucica i dalje prazna. Evo da se vidi na sto mislim (koristim Gainwardov program koji sma dobio s grafom na CD-u):

Dakle na slici je zaokružena ta opcijqa, i trenutno su default taktovi. Ali kada ja NE uključim tu opciju, a postavim taktove kako želim, on mi nakon restarta digne taj shader dio takt kao da mi je opcija ukljucena, ali ni tada nije oznacena. Jer isprobavao sam, i ako ukljucim tu opciju, i dizem gpu na 815, shader ode na tih 2021MHz.

Jel ima itko slicnih problema, ili zna kako ovo rijesiti?

Jer ovo je ipak malo prebrutalno, cka sma i probao vrtiti atitool, da vidim, mozda mu niej frka. Ali pojavili su se artefakti. Doduse manje i kasnije nego sma ocekivao, ali ipak, ne zelim to tako visoko drzati, ni blizu
ABuser je offline   Reply With Quote