Citiraj:
Autor Rain Man
Kartica ti mora radit pretvaranje sa 44 na 96 i tu dolazi do gubitka kvalitete, a ujedno se mogucnosti za krckanje povecavaju. Meni creative nikad nije radio, a da sam ja bio zadovoljan njime. Pogasi sve efekte i samo dodas bass.
Najbolja solucija je da digitalno spojis karticu i reciever, u x-fi podesis sampling na 44 i pustas muziku ili sto vec preko WASAPI ili ASIO plugina. Na taj nacin zaobidjes bilo kakvo petljanje windowsa ili creativa u zvuk, a ujedno dobijes najkvalitetniji moguci zvuk iz izvora iz kojeg slusas.
|
bas cu dok dodjem doma probat to sa WASAPIem ili ASIO .... ak sam dobro shvatio samo trebam naci ASIO plugin za winamp ili recimo gom player koji za filmove koristim... Dal je ista stvar ako stavim asio4all drivere? inace zvucna je spojena optickim kabelom na receiver
Citiraj:
Autor Crni_007
koliko imas zvucnika? dal su spojeni na dobre izlaze ? dal je dobro podeseno broj zvucnika u driverima. Mozda treba reinstalirat drivere....na 48k Hz bi trebalo sve normalno raditi. Imam i ja x-fi i sve sljaka najnormalnije.
|
5+1 .... mislim da je sve dobro spojedno al cu pogledat i to.....