Od ostalih filmova, pogledao Brze i žestoke 4. Dugo mi je nekako trajao film, al ajde - za mozak na pašu, taman.
I da, pogledao svih 8 sezona crtića Family Guy. E, prejak crtić. Mislim, fore su im iste (razne digresije tokom epizode), čak nekome i jadne (lik se udari i onda stenje 15 sekundi  ), ali meni crtić odličan  .
Vele da je American Dad sličan, ali ipak malo lošiji.
Jučer počeo gledati Valkyrie pa ga danas mislim završiti.
Nego, jel netko gledao naše Metastaze ? Htio bih to otići u kino pogledati dok još nisu maknuli (a brijem da će uskoro), pa ono - jel ok film ? -->
Isto pogledao Girl Next Door po (tvojoj Fleks ?) preporuci. Nije loš, za pogledati taman. Djevojka je prezgodna  .
Jučer pogledao Fired Up. Jedna mi od boljih komedija ove godine (a nije da ih je bilo baš hrpa) na koju sam se nasmijao par puta. Bolja od Girl Next Door, ali ipak - potpuno različite tematike.
My Best Friends Girl - isto komedija. Tu negdje sa Fired Up, čak možda bolji. Stari film, ali odličan za pogledati sa curom.
Od ostalih filmova, pogledao Brze i žestoke 4. Dugo mi je nekako trajao film, al ajde - za mozak na pašu, taman.
I da, pogledao svih 8 sezona crtića Family Guy. E, prejak crtić. Mislim, fore su im iste (razne digresije tokom epizode), čak nekome i jadne (lik se udari i onda stenje 15 sekundi  ), ali meni crtić odličan  .
Vele da je American Dad sličan, ali ipak malo lošiji.
Jučer počeo gledati Valkyrie pa ga danas mislim završiti.
Nego, jel netko gledao naše Metastaze ? Htio bih to otići u kino pogledati dok još nisu maknuli (a brijem da će uskoro), pa ono - jel ok film ?