View Single Post
Staro 31.05.2009., 23:05   #6
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
evo jos jedan palac gore za canyon, ali drugi model - CNR-HS2. to su ove slusalice, i za < 50 kuna ja sam prezadovoljan. patim ih stvarno podosta sa pojacavanjem (i bas-om posteno nafrljenim), jos uvijek nisu nimalo prokrcale. kabla ima zaista dovoljno, plus potenciometar za same slusalice + on/off prekidac za mikrofon. ako kojim slucajem negdje naletis na stariji model (isto se zove HS2, samo su malo glomaznije), uzmi ga bez razmisljanja jer su one imale podstavljene slusalice sa spuzvom, sjedale su na glavu kao salivene bez obzira na velicinu i oblik same glave. i cule su se jace, tj malo veca osjetljivost + jaci zvuk jer su bolje sjedale na usi.

inace canyon kao firma se meni jako jako svida i definitivno ih preporucujem svima koji zele poprilicno kvalitetno i pouzdano, a jeftino. imam od njih cetiri misa (svi rade osim sto je jednom otisao prekidac od kolicine tipkanja), dva switcha, troje slusalica promjenjeno (sve druge osim ovih HS2 su prodane i jos uvijek tuku)........

Burko je offline   Reply With Quote