@ Func
Eto ako vec nisi pazario zvucnike, ja bi ti preporucio nesto drugo za razliku od gbijelica. Mada ni mission nije los, da se razumijemo. Moj prijedlog bi ti bio Focal 706. ,znam da nisu samostojeci zvucnici,ali vrlo su dobri. Ukoliko neces sustav imati u vrlo velikoj prostoriji biti ces jaaako zadovoljan sa njima. Naravno, ako ces nove uzimati onda moras polovno pojacalo,a i u tom slicaju ce ti malo probiti budget jer oni su novi oko 2200,tako nesto. No mozes mozda pronaci i polovne. Inace ti zvucnici,kao i ostali Focali daju iznimno dobre vokale. E sad sve ovisi sto slusas... Tesko ce ti netko dati uputu sto da kupis, moras jednostavno poslusati u kombinaciji sa zeljenim pojacalo i to je to.
Inace ja da kupujem na sljepo, uzeo bi te jer nisu toliko skupi a daju vrlo kvalitetan zvuk (samo ja ne bi kupovao na sljepo,ali nekad se ne moze drugacije).
Jos jedan savjet: Ako ces na pojacalo spajati cd player, obrati pozornost na dobar inteconnect kabal. Ne mora biti neka zvijer,ali evo recimo ja sam uezo za 200 kn Wireworld Luna5 i za moj sustav se preporodio...u odnosu na interconnect za 10 kn sto sam dobio sa cd playerom, zvuk se poboljsao bar za 30%.