doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Catalyst boo-ba-loou
Citiraj:
Originally posted by Visage
Nakon sto se vratio kao CEO, Jobs je par puta govorio kako Mac mora uzeti ono sto mu pripada, aludirajuci na Game sferu.
No, ne grizi ruku koja te hrani, 6-8% udjela citavog postojanja
nije bas puno za svrljanje izvan sigurnih voda.
Imac je tu trebao biti od pomoci i djelomicno je i uspio ali PC je jednostavno brze usvajao nove tehnologije kad se radi o 3D-u.
Govori se vec duze o magicnom (cijenom) stroju + book-u koji bi debelo bili unutar 500$-a, pa bi to jos vise trebalo dovuci gajmera.
Ali bojim se da je tu PC trenutno neuhvatljiv.
No da se zasigurno pristojno zavrtiti po koji noviji naslov.
Sjecam se da je frend (to je bilo i sluzbeno) na G3 brze vrtio neku super optimiziranu verziju Laure Croft nego na PC-U, no te je ipak kamencic u moru, naspram PC-a.
|
To ti i kažem!To je sve hit&miss s macom...
Ono što sam vidio na macu, meni se jako svidjelo!Mešutim, nedostatak milijna sitnih programčića, utilitya, i softvera općenito mi nije baš privlačan.Iz gaming kuta, ta 6800u može na sebe samo skupljati prašinu, i potpuno je neisplativa...!
to je kriv microsoft koji je sj***o developere da je direct3d jedini API koji valja...ja još uvijek ne kužim koji je problem napraviti crossplatform stvar?Opengl+ neki od zilijon libraryea, i sve se može!UT2004 radi odlično na linuxu!Port na mac bi bio tada no brainer...udio je vjerojatno too small to bother in the first place! 
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|