Citiraj:
Autor bluefluid
Procjene su definitino potrebne, ako nikako drukcije onda barem u obliku novog podforuma, bez njih ce se stvoriti velike razlike u cijenama. Naravno, druga strana novcica je ta sto ce to biti podforum za flejmanje, svađe i podjebavanja, jer su takvi slucajevi redoviti, no malo cescih infractiona i mislim da ce se vrlo brzo dovesti u red.
|
Da ne quotam sve...
Uglavnom vidim da ima dobrih prijedloga. Slažem se sa max 2 BUMPa, ali i dodatni treći nakon 1 tjedan od zadnjega.
Isto tako ja bi uveo warn, za sve koji bi napisali post na tržnici, a da oni sami nisu autori prvog posta (znači komentari bilo kakve prirode) & nepoštivanje pravila tržnice, 2-3 warna = BAN 1-2 dana. Onda bi se sigurno čitala više pravila
Sljedeća stavka je potrebitost procjena, kako su žile & gilb rekli, tko stavi realne cijene, ima veću šasnu i nema potrebe za dodatnim bumpovima ili glupostima, tko stavi nerealno izvisit će
Što se tiče odvojenog podforuma za procjene, to bi bilo OK, naravno ali bez post counta

, i onda bi bilo i rasprava, te bi sigurno cijene bile ujednačenije. Što se tiče PCe Foruma, nije to ionako nema pretežnog značaja pa mislim da neće zaživiti