Citiraj:
Autor Bartuc
...helikopter i sl.
|
E'likopter kazes?
Citiraj:
Autor AMD
Pitam jel je žedan. Dam mu sok pivu ili nešto treće. A on me nakon svega toga gleda u oči i naplati bez grama srama 1000 kn. Kao montaža, dolazak, vakumiranje, plin.
|
Cak i Gabre pere ruke od ovih izjava
Ali ima i jedna dobra doza istine u ovom sto AMD prica. No isto tako imaj na umu da ima ljudi koji kad rade veci posao (barem je tako bilo na mojim lokacijama) onda su cak ponudili vracanje novca od dogovorene/uplacene cifre. Ako su recimo predimenzionirali materijal + sto je bilo vise unutrasnjih jedinica uzeto. Takticno su sve to snimili i dali popust na same uredjaje balansirajuci upravo sa cijenom ugradnje. Meni je to bilo korektno i nisam imao sto kukati.
Sloziti neki mali kompletich nije neki problem. Na KRK-u sam prijatelju iz gusta slozio u apartmanu klimu. Prvi put u zivotu i ispalo je odlicno. Susjedov prijatelj je ugradjivao terenski te nam je posudio sav alat. Jedino sam otisao po slusalice za usi u ducan

Onako s nogu, maltene iz sale, ajmo ti to sloziti i ispalo je odlicno. Jedino je neki wunderkind isao kuhinju stavljati na isti osigurac sa kupaonicnom i nije bilo sanse da mu tamo spajamo struju. Pa se izvukao jedan vodich za Zdravka DvacetAmperka. Istina, zvao sam par put mestra da provjerim jel sve radimo kako treba + obisao nas je 2x. Visina prostora, ulaz i pristupacnost... sve je to bila pljugerija za ovakavu plemenitu~diletant ugradnju.
No za vece multisplit izvedbe nema sanse da bi isao tvojom racunicom AMD. Amaterski optimizam tu spava zimski san. To nije nesto sto se radi svaki dan i ne gledam na to kao neki gubitak. 2 i pol dana su radili da sve provuku i postave sve unutrasnje jedinice. Sto bi tek rekao da si placao ugradnju u Bavariji ili mozda po UK satnici?
Citiraj:
Autor Bartuc
To nije nimalo lagan posao, pogotovo kada moraš visjeti kroz prozor na 13 katu nebodera dok te kolega drži za noge ili ...
|
Radio sam upgrade zbog novijih uredjaja i otisao na Toshibe (SD) ali zasto sam stekao dojam da (2 najveca Toshiba igraca) nekako štopaju sa ugradnjom Mitsubishija? Nisam siguran dal se to odnosni na zadnji program iz kataloga (2009/2010) ali tako sam ih shvatio. Nista oni nisu rekli protiv njih, daleko od toga da bi imali sto reci lose. Ali, dobio sam dojam da ih nisu toliko postavljali kao Toshibe i da su pomalo oprezni za zadnjim Mitsubishi modelima? Cak sam iz znatizelje gledao Mitsua jer sam polovio od vlasnika da su (SDCI) za mili chuperak tisi od Toshibe. Manji igrach ih je vise postavio, veci kao da jos zeli uloviti iskustva sa tim novim modelima. Koliko sam iscitao ti šmekaš Mitubajšija kao najdrazi izbor?
Nebitno jer sam super zadovoljan Shibama, ali cisto pitam kad vec Klimamo u temi.