Citiraj:
Autor Gilbert5
Procjene su ukinute... 
|
Nisan online 0/24
Citiraj:
Autor Gilbert5
Ma-da, svakih 7 dana bump...cilj je (barem meni), prodati što prije, a ne razvlačiti tjednima.
|
Sad vidin zašto se odgovornima diže kosa na glavi od ovakvih topica

Svak ima svoju verziju, a onda tek kad krene kvotanje i objašnjavanje ovom drugom da je u biti tvoj prijedlog puno bolji od njegovog

Ja san par puta u postu napisa IMHO, ako će ko od nadležnih bacit oko na taj post, super, ako neće ni ne moraju. Ja pišen kao da je forum moj, tj. šta bi ja napravija da je forum moj. Možda bump svako 7 dana nije uber inteligentan potez, ali brat bratu, 2 bumpa odma pa otvaranje nove teme nakon dan ipo je još manje inteligentan

Bar meni.
Jebali vas bumpovi, ekipa treba naučit koristit tražilicu, ja još nikad nisan kupova na šemu da gledam naslovnicu, nego bi uvijek traženi artikal ukucao u serach

Da ti buden iskren, ja bi ukinija bump totalno, lijepo bi u opcijama bulletina zabranio svako postanje u novootvoreni topic osim edita i to je to. Izbjeglo bi se masu sranja i problema, ekipa bi naučila koristit search i tako to. Al to nisan ni spominja jer je preekstreman prijedlog
Citiraj:
Autor žile
AFAIK tako je bilo i dosad.Nisi mogao odmah novu temu otvoriti idući dan.
|
Nisi, al nisi morao puno ni čekat. Bar prema onome šta san ja viđa jedno vrime (u zadnje vrime nisan puno trgova pa ne znam kakva je situacija)