View Single Post
Staro 30.05.2009., 18:41   #67
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Uopće nisam govorio o tome,nego sam govorio iz perspektive čovjeka kojem su dva bumpa i dosad bila sasvim dovoljna da bi se nečeg riješio-a sve proizlazi iz novo/polovno omjera koji definitivno nije na tvojoj strani.
Nema tu ništa brezobrazno,to su samo opažanja a vjerujem da i po foruma dijeli moje mišljenje kako ti definitivno nisi najpovoljniji prodavač tu
Ergo,ja sam rekao kako su mi dosta 2 bumpa,ti si rekao kako tebi nisu.To je srž stvari.
Govorio si iz svoje perspektive kao što i ja govorim iz svoje. Administracija i "više sile" će prosuditi kako im odgovara i kako žele uz vjerujem uzimanje u obzir ovih ovdje mišljenja.
Kao što vidiš i ja svoje stvari prodam i iskoristim svoje bumpove bez da svaki dan mi visi isti oglas na prvoj stranici - i ne treba mi preko 10 bumpova - kako što je bila tvoja opaska.
Ako mi treba 2-3 bumpa više od tebe da to napravim u nekim slučajevima, zašto bih bio u podređenoj situaciji.
Realno da u većini slučajeva nisam najpovoljniji je točno i ako na primjer za predmet kojem je nekakva prosječna cijena 500kn mogu staviti 400kn i da se proda u roku 24 sata ili staviti 600 pa mi netko uleti na pm s ponudom (a uvijek mozemo preko pma popricati kao sto ima i ljudi koji se jednostavno vole cjenkati - a i sam sam često takav ako mi nesto nije prijeko potrebno ili cijena nije vrlo povoljna) za 500 ili nakon par dana staviti za 500 radije ću prodati tjedan ili 10 dana kasnije za 100kn i ukupno 1-2 bumpa više.
Ako je tebi u cilju prodati sto brze i jeftinije tvoje pravo ali zasto bi svi morali biti prisiljeni dati odmah za bagatelu.

Meni je i dosadasnji sustav bio sasvim ok, eventualno bih stavio 3 bumpa kada zelis (bez da treci mora biti spustanje cijene između ostaloga jer mozda je i prvi i drugi bump bio spustanje) i nakon toga svakih tjedan dana pa ako ti se čeka tjedan dana ti bumpaj - ali ti je oglas fino otvoren i mozes ga editirati.
Samo bez tih procjena-free bumpova i upadanja u oglase ičim osim linkom na nabavu ako je cijena viša nego u trgovini.

Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 30.05.2009. u 19:07.
Munjara je offline