View Single Post
Staro 30.05.2009., 17:22   #56
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Mislim da su tri posta malo i na stetu i (vecim dijelom) prodavaca i (manjim)kupaca. Jedino sto mogu je natjerati prodavaca da odmah mora prodavati jeftino prije nego se zakljuca tema. A ima stvari za kojima je potraznja veća i prođu bez i jednog bumpa dok ima i onih koje nisu toliko tražena roba pa treba i više za prodaju. Osim toga ima i oglasa u kojima je hrpa stvari. Sto ce pak dovesti, ako u pravilima ne bude eksplicitno zabranjeno do nepotrebnog otvaranja novih oglasa, kada se automatski stari zakljuca a stvar(i) ne bude prodana(e).
S druge strane kupci ce morati pregledavati zakljucane threadove i ispitivati je li nesto ili nije prodano obzirom da lock nece nesto znaciti osim da je automatika odradila svoje a prodavac vise nece moci ni editirati oglas kad je zakljucan.
Ostalo je u redu, ali mi se vise svidja sustav forumu koji sam ranije spomenuo. Vremenski period za bump min 1 ili 2 dana (automatizirano i ako se posta ranije spaja se s zadnjim postom) i s 10tim bumpom automatski lock, autor jedini moze pisati kao i zatvoriti svoju temu ranije.
10 je mozda za vas previse, ali 5 ili 7 bi vjerujem i vama i nama bilo prihvatljivije.

Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 30.05.2009. u 17:42.
Munjara je offline