View Single Post
Staro 30.05.2009., 15:37   #2455
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
RocknRolla

Sinoć baš zavrtio da vidim taj film. Odma neka brutalna atmosfera, baš Engleski uradak. Glumci su OK, samo bi volio da su Stathama ugurali, možda na mjesto One Two pa da se on sukobi sa Rusima
Priča je OK, radi se o prljavim poslovima koje sređiva njaveća faca u gradu, sve ima svoju cijenu . Nakon toga mala grupa ljudi uspije opljačkati Rusa koji mu treba isplatit 7M €. Sve se dodatno zakomplicira, jer je posinak od face, ukrao sliku od Rusa
Uglavnom puno dobrih scena, britanskog sarkazma i malo pucanja. IMDB ga cijeni na 7.4/10, po meni 8/10.
Taj sam sinoć trebao gledat s curkom,ali nisam imao player koji vrti .mp4 format
Ali imao sam neki Transsiberian na disku,pa ćemo njega gledat večeras.Vidim neke dobre ocjene za njega.

Pogledao sam još The day the Earth stood still.Iako moram priznat kako original nisam gledao,vidim kako bi on trebao imat kultni status.Međutim ovaj remake je u najmanju ruku stupidan,i pred kraj me već nezanimljivošću počeo smarat,tako da sam jedva dočekao kraj
Ocjena 3.5/10.Nakon gledanja pripremite infuziju.

Yes Man,klasična Careyevska komedija sa okusom mozga na paši i bezumnog zurenja u ekran.Jim Carey je odličan,Zooey Deschanel je simpa,radnja bezumna,ali se u ovom slučaju to ne uzima za zlo.Pogledati u nedostatku nečeg pametnijeg,ili u slučaju nedostatka volje za gledanjem filmova s porukom.
Ocjena 6.3/10

Body of lies,potpisuje ga Ridley Scott,što je uz meni osobno privlačnu blisko istočnu ratnu tematiku bio razlog za skidanje,jer su njegovi filmovi meni inače jako dobri uradci (Black Hawk Down,Gladijator).Uz to odlični DiCaprio kojem čini mi se leže ovakve uloge (Blood diamond).Ovaj je ipak malo podbacio u odnosu na ova dva.Inače dobar,negdje na cirka 3/4 filma se malo razvodni i počne smarati.Ipak pogledati (ako već niste,imam ga neko vrijeme,ali nedavno sam ga odgledao).
Ocjena 6.5/10.

Vidim da se na bitsima.ro pojavilo materijala u zadnjih par dana,a ja moram nabavit još jedan 6400AAKS jer više nemam mjesta na disku

Inače,za ocjene filmova prijeđite na Gnjile rajčice - ocjene su puno vjerodostojnije od izraubanog IMDB-a.
žile je offline   Reply With Quote