Citiraj:
Dobro je odradio ulogu.Meni je bilo malo dosadnjičavo pred kraj jer sam znao rasplet već od prije.Film je za 6.8/10.Nemoj previše očekivat,onda ti možda i bude dobar.
|
A tako sam i mislio, da ne očekivam nešto pa da me iznenadi.
Citiraj:
Ali Defiance sa Danielom Craigom mi je bio odličan.Isto po stvarnom događaju o braći Bielski koji su u Ukrajini tijekom Drugog svjetskog rata spasili u nekoj šumi neki broj Židova.On mi je za neki lagani 7.5/10,svakako pogledaj ako već nisi.
|
Pribavih taj, još ga nisam gledao.
Citiraj:
Neki dan sam pogledao In Bruges i Burn after reading jedan za drugim.Oba filma su mi bila toliko morbidna da sam se ucrnjačio. 
Iako se zapravo radi o čvrstoj ocjeni 7/10 za oba filma.
|
Prvi nisam gledao, ali drugi jesam i OK je film.
Citiraj:
Nadalje,The Reader,sa Kate Winslet i Ralph Fiennes,e to je već film za 9/10.Vrlo,vrlo dobar film.Ona je odlična glumica i skoro uvijek kad ju gledam uspije izvrsno portretirat karakter lika koji glumi.Nakon što sam pogledao film,sjećam se da sam bio pod dojmom još sigurno koji sat,tako da se zbilja radi o dobrom uratku.
|
Sada baš mislim daograbit Revolutionary Road, sa
Kate i Dicapriom oboje su dolični pa ću vidit kakav je film.

Ako si vidio i meni se jako svidio
The Reader.
Citiraj:
Nadalje,Crank iz 2006 i Transporter 3 sam gledao nedavno.Inače volim Stathama,ali ova dva su mi nekako previše vodenasta.Pogotovo Transporter.Gledati samo u slučaju krajnje nužde!Glede Cranka,ima smiješnih situacija i malo je napetiji.Zato i malo bolja ocjena.
Transporter 5/10
Crank 5.9/10
|
Gledao Crank i ok mi je, transporter mi je blago rečeno bezveze, ali samo ih brutalni Statham izvlači
Žile inače izgleda da imaš dobar ukus
RocknRolla
Sinoć baš zavrtio da vidim taj film. Odma neka brutalna atmosfera, baš Engleski uradak. Glumci su OK, samo bi volio da su Stathama ugurali, možda na mjesto
One Two pa da se on sukobi sa Rusima

Priča je OK, radi se o prljavim poslovima koje sređiva njaveća faca u gradu, sve ima svoju cijenu

. Nakon toga mala grupa ljudi uspije opljačkati Rusa koji mu treba isplatit 7M €. Sve se dodatno zakomplicira, jer je posinak od face, ukrao sliku od Rusa

Uglavnom puno dobrih scena, britanskog sarkazma i malo pucanja. IMDB ga cijeni na 7.4/10, po meni
8/10.