Citiraj:
Autor crniskot
Ajde da i ja bacim svoje viđenje...meni se ovo ne sviđa. Jer,kad god bi trebao neku komponentu ili slično,uvijek bi došao ovdje. Ne pratim baš svijet hardvera,neam baš volje ni vremena,ali sam znao da je pcekspert forum više manje jedino mjesto na hr netu gdje ću komponentu dobiti po realnoj cijeni bez da moram pregledati na 5 različitih mjesta da vidim kako se cijene kreću. Zato jer se puno komponenti prodaje,useri mogu komentirati cijene i dosta je aktivno bilo. Ako je pojedina komponenta precijenjena,uvijek bi netko rekao. A ono malo svađa što bi nekad na threadu bilo mi nije smetalo. S ovim lockanjem tema gubite najveću prednost koju ste imali pred drugim forumima/mjestima za kupnju rabljenih komponenti.
|
Idemo ovako...
Štef prodaje komponentu...
Miš MX518, bez garancije, tragovi korištenja-500kn
Logicno je da je cijena previsoka, jer eto na nabavi je najjeftiniji 300kn(bubam).
Ti se zainteresiras za taj mis, i laganini posaljes Štefu na pwt link sa nabave, i upitas jel bi to islo po "manjoj" cijeni.
Ako Štef ima imalo balkanske krvi shvatit ce da mora spustiti cijenu jer ga nece nikada prodati, a novci mu trebaju...
Ako vam je baš do tih procjena, onda neka se otvori jos jedan podforum, ali opet ce biti sranja, jer ono pravilo -20/25/30% od najnize cijene nece nitko postovati...