Citiraj:
Autor Baja 001
Onda ću ga definitivno pogledat, samo sam nekako skeptičan prema Tom Cruiseu 
|
Dobro je odradio ulogu.Meni je bilo malo dosadnjičavo pred kraj jer sam znao rasplet već od prije.Film je za 6.8/10.Nemoj previše očekivat,onda ti možda i bude dobar.
Ali
Defiance sa Danielom Craigom mi je bio odličan.Isto po stvarnom događaju o braći Bielski koji su u Ukrajini tijekom Drugog svjetskog rata spasili u nekoj šumi neki broj Židova.On mi je za neki lagani 7.5/10,svakako pogledaj ako već nisi.
Neki dan sam pogledao
In Bruges i
Burn after reading jedan za drugim.Oba filma su mi bila toliko morbidna da sam se ucrnjačio.

Iako se zapravo radi o čvrstoj ocjeni 7/10 za oba filma.
Nadalje,
The Reader,sa Kate Winslet i Ralph Fiennes,e to je već film za 9/10.Vrlo,vrlo dobar film.Ona je odlična glumica i skoro uvijek kad ju gledam uspije izvrsno portretirat karakter lika koji glumi.Nakon što sam pogledao film,sjećam se da sam bio pod dojmom još sigurno koji sat,tako da se zbilja radi o dobrom uratku.
Nadalje,
Crank iz 2006 i
Transporter 3 sam gledao nedavno.Inače volim Stathama,ali ova dva su mi nekako previše vodenasta.Pogotovo Transporter.Gledati samo u slučaju krajnje nužde!Glede Cranka,ima smiješnih situacija i malo je napetiji.Zato i malo bolja ocjena.
Transporter 5/10
Crank 5.9/10
Ako se sjetim još čega,nadopisat ću