View Single Post
Staro 30.05.2009., 09:27   #2447
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Onda ću ga definitivno pogledat, samo sam nekako skeptičan prema Tom Cruiseu
Dobro je odradio ulogu.Meni je bilo malo dosadnjičavo pred kraj jer sam znao rasplet već od prije.Film je za 6.8/10.Nemoj previše očekivat,onda ti možda i bude dobar.

Ali Defiance sa Danielom Craigom mi je bio odličan.Isto po stvarnom događaju o braći Bielski koji su u Ukrajini tijekom Drugog svjetskog rata spasili u nekoj šumi neki broj Židova.On mi je za neki lagani 7.5/10,svakako pogledaj ako već nisi.

Neki dan sam pogledao In Bruges i Burn after reading jedan za drugim.Oba filma su mi bila toliko morbidna da sam se ucrnjačio.
Iako se zapravo radi o čvrstoj ocjeni 7/10 za oba filma.

Nadalje,The Reader,sa Kate Winslet i Ralph Fiennes,e to je već film za 9/10.Vrlo,vrlo dobar film.Ona je odlična glumica i skoro uvijek kad ju gledam uspije izvrsno portretirat karakter lika koji glumi.Nakon što sam pogledao film,sjećam se da sam bio pod dojmom još sigurno koji sat,tako da se zbilja radi o dobrom uratku.

Nadalje,Crank iz 2006 i Transporter 3 sam gledao nedavno.Inače volim Stathama,ali ova dva su mi nekako previše vodenasta.Pogotovo Transporter.Gledati samo u slučaju krajnje nužde!Glede Cranka,ima smiješnih situacija i malo je napetiji.Zato i malo bolja ocjena.
Transporter 5/10
Crank 5.9/10

Ako se sjetim još čega,nadopisat ću

Zadnje izmijenjeno od: žile. 30.05.2009. u 09:38.
žile je offline   Reply With Quote