Citiraj:
Autor coconut
|
imam. kučište je magnet za prašinu.
prvo što je izletilo su ledice iz ventova a onda i ventovi par dana kasnije, pa je izletio onaj wannabe "filter za prašinu" koji je na stranicama, zakrpano s tvrdim shiny papirom od prastarih kalendara (oni metar na metar, debljina slična hammer papiru), izrezane rupe za ventove = pun qrac manje prašine, kućište nečujne, začudo božje više se čuje protok zraka nego išta drugo.
druga priča je komp pored koji glumi ruter XD

(pentium 166mmx, prastari minijaturni kulerčić od 40x40 ak se dobro sjećam, oni ful minijaturni, kaj su u veličini isti ko i onaj minijaturni heatsink.)
Otvorim ga ja jedan dan i fali meni zvuk neki... Rond rond, skinem ventić s heatsinka i vid vraga, malo govno tolko bezuljno bilo da sam ga jedva prstom mrdnut uspio. Natopio sam ga Bagatovim Šivanol uljem (prastaro neš al začuđujuće dobro služi za vake stvari) i nakon pet minuta vrčenja se vratio u normalu. Manje-više. Malo govno reve ko turbina po noći.
Al i dalje niš ne nadmašuje Markosovog P180 koji je po noći zvučo ko neka turbina il klima uređaj na maksimumu... Mislim da je nutra natrpano bilo cirka 12 120mm-ova... Najgora noć ikad....
Ak si oš fenci šmenci kul kejs, kupi neku sirotinju koja donekle oke izgleda i moddaj do mile volje, potroši ostatak budžeta na kerefeke i alatke za moddanje. Pays off in the long run...