View Single Post
Staro 30.05.2009., 01:38   #2444
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Neki ljudi imaju loš ukus, ili ne znaju prepoznat dobar film. Ja nisam tome kriv, što im mogu..
A tek sam punoljetan..što ću, kad sam napredno dijete..
Ma dobro,evo ja sam se sad vratio,ko da i nisam,sa Cage-ovog filma. Neću duljiti,film je takvo smeće,kakvo ja dugo dugo nisam gledao.

Kraj filma je toliko nasilan za moje oči,a svodi se na apokalipsu naše majke Zemlje,dok se dvoje klinaca planira tucati na nekoj planeti u svemiru,gdje su ih plasirali ljudi u crnom sa crnim očima,koji imaju superkul svemirski brod.
Mislim,ja ne znam stvarno koji čaj,koju travu,ili nasad je pušio scenarist ovog filma,redatelj,tekstopisac,šta god.

Sama ideja filma je čak i uredna, o tim blentavim brojevima i katastrofama, ali da će film završiti tako glupo,čak ne završiti..nego trajati zadnjih 30min tako glupo,to ni u snu nisam mislio ni zamišljao.Odvratno.

Zbog Cage-a koji je vozio Eleanor u nestali za 60sec,dajem filmu 5/10, s tim da cage nosi 2 boda..dakle film je 3/10.

Rađe pogledajte X-men ako vam je do nekih cool stvari,sigurno ima boljih komada nego u ovom smeću,gdje je najbolji komad odjavna špica.

Loše,jako loše. Mislim da su anđeli i demoni,oko kojih smo se ja i ti sporili, za ovakvu nakazu od filma,ravni oscaru.
thedream je offline   Reply With Quote