View Single Post
Staro 30.05.2009., 01:36   #18
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Wolfen3D,
RTCW,
Enemy Territory,
... ono četvrto sranje koje sam igrao samo demo, ne znam ni kako se zove... totalni promašaj, bljak! (n4b batlfild, svi igraju sami za sebe i svi su protiv svih...) Sve su upropastili;
... baš me zanima šta će ovo biti 4. u mjesecu augustu, nadam se da nema futurizma i glupih stroggova i nadnaravnih oružja.

ET, vjerovatno od rijetkih igara (sad ovako mi padaju napamet half lajf 2 i siberija 1&2) koja mi je ostala urezana (56k do svitanja 6 ujutro... ), neopisivi gušt, mada sada više ni nije toliko kao prije par godina, onda se sve ložilo na teamworking, lijepu ekipicu i švabske klanove, danas, još rijetki koji to igraju su medici pa si napucavaju xp da bi se kasnije mogli sami iglati . A onda je došo Kvejk Vors i sve upropastio nadam se da neće tako i ova (ali vrlo vjerovatno hoće...).
ET je naime savršena igra. Pričali smo, kolega i ja - da izađe ET2, ostane 90% kakva je, da se nabaci puno bolja grafika, efekti, mape, isprave svi mogući i nemoguće bugovi, doda poneka sitnica, u srži ostane ista - e to je nešto savršeno.
ALiEN17 je offline   Reply With Quote