Citiraj:
Autor BladeRunner
Moj je ukus prilično mjerodavan. Ako ja kažem da nešto valja, e onda i valja. Rijetko mi se potkradu greške. Tako da...
|
Za nekoga tko je tek postao punoljetan,dosta si..hm,odvažan?
A koji je to tvoj ukus,ako ne poštuješ tuđi.To je samo neukus onda.
Citiraj:
Autor Roberto
Nećeš vidjet ništa što već nisi na neki način vidio, ali svakako preporučam film.
Napet, zanimljiv, dobra gluma, dobri efekti i zanimljiv kraj. Jučer pogledao, bio mi je sasvim ok.
Dan prije sam gledao The Horsemen. Katastrofa od filma. Tako dobra tema za napravit film, a realizacija i gluma vrlo loši...
|
Vidjet ćemo,bolje i to nego vin dizel kako spašava svijet,potjerao me na WC trailer zadnji put netom prije anđela i demona,skoro.
Citiraj:
Autor danc00
Tebi da, meni ne! O ukusima se ne raspravlja...al vidim da je tebi svašta super!
|
Ne znam šta se i kome se objašnjavaš. Ako tebi valja,njegovo je pravo da to popljuje. Ovo ne vjerujem da je i uz svo trolanje izvjesnih članova,i mene samoga često,tema koja je zamišljena kao natjecanje u pljuvanju,nego isključivo dojmovi ljudi koji su gledali neki film,ili će gledati. Ne možeš nešto pljuvati da bi sebi dignuo qrc ili egotrip. Odrastite i ti, i rudi.