View Single Post
Staro 29.05.2009., 14:36   #1935
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Nije ista vilica na sadašnjem i kad sam ja kupovao tak da ti ne mogu previše pomoći.
Hidraulika je naravno bolja, ali kako renesis kaže nema se šta pigat. Istina da radi na principu da gura disk u stranu. Ako je kočnica fino podešena i dobre pločice, ukopavaš se isto kao s hidraulikom.
Što se tiče samog bike-a imam jedino zamjerku na ležajeve pogona koji su mi već 2. put otišli, ostalo, koliko košta je dobar. Moj je još imao felge s 24 žbice(6kraka*4žbice).
Prednji mjenjač isto nije nešto posebno, zadnji obavlja svoju funkciju i više nego dobro, nema nikakvih zapinjanja i sl.

Sad sam detaljno proučio opremu, razlika je što je moj imao lošiju vilicu, ali kakti skuplje kompletne felge. U tom je bila razlika.
Znam da je slušajno bila i ta verzija u tamnoplavo-bijeloj boji. Ova vilica bi za početak trebala bit ok, sad koliko će ti izdržat neznam
Moja je bila stvarno neki uvodni RST model tak je bila prilično loša. Sad nakon zamjene vilice i problema s ležajevima ide bez problema. Naravno, redovno podmazivanje, čišćenje kao i za svaki bike.

domy1 je offline   Reply With Quote