Citiraj:
Autor n00b-
Sto se tice krade frende spominje se samo jedna tekma,nista vise...
e sad jos sto se tice Kalinica,mislim da ce taj frajer postat igracina ako bude marljivo i disciplinirano trenirao,u nekom organiziranijem klubu naravno..
|
Ne mislim da je ono u ZG bila krađa, Dinamo je definitivno bio bolji. Možda nije trebao sudac dati drugi crveni Hajduku, možda je kasnije trebao isključiti Bišćana i Mandžu.... Pitanje je jel bi onda Dinamo stao,a stao je i to je bilo više nego očito. Ali, tu je Miše pogriješio jer je u prvom poluvremenu odigrao mlitavu i plitku formaciju, Dinamo je dolazio pred Subašića s 5 igrača svake dvije minute. odigrao je bunker tek u drugom dijelu mada je znao da Dinamo teško igra protiv bunkera. Trebao je tako cijelu tekmu.
Citiraj:
Autor Jelc
Ajduk je imao dobar pobjednički niz, sve u svojim rukama i u te dvije tekme su ušli ko mi sinoć..kako ćemo-lako ćemo.
|
To je istina. Nije Hajduk jučer ništa posebno odigrao. Bio je dobar, ali ništa pretjerano, no Dinamo je ušao u tekmu nonšalantno i prepotentno, valjda su mislili da će se Hajduk sam pobijediti...
Što se Kaliniča tiče, teško je biti objektivan. Ima dana kad mu se ništa neda i onda bude katastrofa. Pokazalo se da je bolji ako ne solira u napadu.Ko zna, možda bi 'ajduk bio prvak da je stalno imao partnera u napadu ko jučer. No to je Hajdukov (Mišin

) problem.
Prodajte Kalinića Mamiću, u Dinamu će procvjetat