imam ti ja njih na svojim gtxicama
ko prvo definitivno PREMALE uvodnice. ako uspijes staviti vece, molim te d ami javis kako i koje jer bi ih i ja rado zamijenio da mogu deblja crijeva staviti
*mada nisam ziher kaj s vecom uvodnicom dobijes, jer nije bit u tankoj uvodnici, vec u dizajnu samog hladnjaka kojem je navoj te uvodnice jako tanak pa stavljanjem vece uvodnice dobijes mogucnost stavljanja debljeg crijeva, no opet u praksi voda dolazi do uskog grla samog ulaza u hladnjak....nek znalci daju svoj stav o tome
ko drugo, jako pazi kako ih serafis na graficku. vrlo lose su rijesili te presitne navoje u aluminiju na takvom spoju kada moras teski hladnjak userafiti na grafu i sve cvrsto stisnuti kako bi se bolje hladilo. uglavnom, podosta lose zamisljeno. mislim na odabir tako malog promjera serafa i jos k tome tako fini navoj. jednostavno nejde jedno s drugime
za ostalo nemam primjedbi. radi kako spada, citaj hladi. no osobno nisam zadovoljan temperaturama no necu se vise s time zamarati. nek izgori ako hoce. ko ga hebe
ima jos nekaj. pogledaj moje postove, imas tocno sa slikama objasnjeno (ljen sam sam potraziti, sry

)kaj trebas zastititi na grafickoj kada upotrebljavas taj hladnjak. jer grafa ima svoje mossove, koji pri izradi nisu 100% zalemljeni ravni, ni po duzini, ni po visini. tako da postoji mala mogucnost da ti hladnjak dodirne mos pri radu i eto ŠLJUS!!!
uglavnom, stavis na njih komad izolir trake i tako spriječis mozebitno doticanje hladnjaka i mosova na grafi.
i to je valjda to.