View Single Post
Staro 29.05.2009., 11:06   #642
n00b-
Premium
Moj komp

n00b-'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Pod provincijski kompleksi sam mislio da Hajduk ima problema s provincijskim (malim) klubovima, a ne da je Split provincija. S njima je izgubio prvenstvo. I nevidim gdje sam sipao neke uvrede.

Zna se da se prvenstva dobivaju u malim utakmicama, a ne u derbijima, tako da te pobjede ostaju gorka satisfakcija. Svi se u Splitu sad hvale s time, ali sam siguran da bi to rado mijenjali za trofeje, samo ne žele priznati.

Jedini derbi koji je Dinamo morao dobiti (prva tekma kupa), dobio je. Jučer je Dinamo bio loš, Hajduk bolji od njega i točka. Naravno da će Hajdukovac isticati svoju ekipu, a ja kao Dinamovac gledati prvo što u Dinamu nije štimalo.

Ljuti me samo to što odozdola stalno Hajdukovci govore o krađama, a dok su se za Hajduk svirali penali šakom i kapom, svi su dolje šutili i slavili velikog golgetera.

Za neosvojene trofeje Hajduk je najviše sam kriv, bez obzira na sve sudačke greške. Nije vas sudac oštetio protiv Rijeke, Varteksa i Cibalije, a i da je Mamić iskrcao silne eure njima, nije ih time pretvorio u bolje igrače. To su prosječne momčadi bez obzira na sve...
Sto se tice uvreda nisam mislio na tebe,sve 5...
Eto stari ja ti mogu iskreno reci da je meni draze dobit derbi nego prvenstvo,
Neznam zasto ali tako je...
Sto se tice toga da je Hajduk sam kriv,slazem se u potpunosti,Varteks je prelomio prvenstvo..
Sto se tice krade frende spominje se samo jedna tekma,nista vise...
e sad jos sto se tice Kalinica,mislim da ce taj frajer postat igracina ako bude marljivo i disciplinirano trenirao,u nekom organiziranijem klubu naravno..

n00b- je offline