View Single Post
Staro 29.05.2009., 00:02   #111
windfucker
Guest

Evo da i ja malo probam guzicom u trnje
Nego, jel' sa nekakvoga OC'erskoga stajališta ne bi bilo logičnije ( i vrijednije po pitanju skill-a) da se umjesto nekakvih taktova na "zraku" (oko ovoga pojma će se još krvi i žući tu prosuti), ganja na nekom "subXGHz" bojnome polju?
Mislim, sada je već (pretpostavljam) kasno za izmjene, no ipak...
A ovo sa slikama...blago onome na čiji server to bude uploadano, biti će više klikova nego u WWII. Tu će najveći problem biti dokazati da ti je slika dovoljno "dobra", odnosno da nije "dobra", ovisno iz čijeg se kuta gleda.
Mislim da se o metodologiji testiranja, itd. trebala prvo provesti nekakva anketa i to među dobitnicima tj. natjecateljima samim, a otvoriti zaseban topic za ostatak ekipe, gdje bi bilo koječega, ali bi sigurno ponešto pametnoga isplivalo, a onda je to lako primjeniti i uklopiti.

Enivej, čestitke Kreši, Razeru&co, jer lako je nama ostalima biti "geral poslije bitke", ali treba se primiti ovako nezahvalnoga zadatka i podmetnuti leđa

Odabranima želim stabilne napone & temperature i ne zaboravite na najvažniji prekidač u setupu- onaj za fair-play

EDIT:
Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
Isto tako NE RADITE ništa što bi moglo oštetiti HW.
'ebemu šolju, Krešo...