View Single Post
Staro 28.05.2009., 22:29   #25
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
A di sam rekao da je iznenađujuće? Rekao sam samo da je bolji za žešći OC od E5*00 serije jer nema FSB wall-a kao E5*00.
nisam niti rekao da si rekao, samo sam opcenito komentirao da to nije nista cudnoga i iznenadjujucega

Citiraj:
E5400 je preskup, i nema garancije da nece imati wall na 330MHz.
zato ja ciljam na nekog polovnog... a buduci da mi Asrock jedva potegne do 300MHz FSB-a sve iznad mi je nepotrebno

Citiraj:
Nigdje nije spomenuo HWbot, samo je rekao da imam WR jer još nitko nije postao rez tog proca jer nije uvršten na listu...to se da shvatiti iz smajla.

Na Rippingu sam gledao (offline je zadnjih dva dana ili presporo dela) i sa 5GHz imam 4 mjesto ukupno i 1 rez sa zračnim hlađenjem.
kako ce drugi postat rezultate s tim procesorom kad nije uvrsten u listu? dam se kladit da ima barem 20-30 rezultata s tim procesorom, ali ih ljudi nemogu postat isto ko ni ti
kad ce ga uvrstit vidit ces da ce biti masa rezultata s raznim hladjenjima te s boljim primjercima procesora koji mogu potegnut vise od tih 495MHz FSB-a

a ovo za WR-ove, logicno je misliti da je mislio na HWbot... sta nije? na sta je drugo mogao mislit?
maX je offline   Reply With Quote