View Single Post
Staro 28.05.2009., 11:00   #22
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Trgovci moraju pročitati pravila te i napisati post sukladno njima. Isto tako ostali članovi foruma nemaju pravo spuštati cijenu samo zato što je u dućanu "samo 60 kn" više. Komentar na cijenu drži vodu samo kad se trgovcu želi ukazati da je njegova cijena viša nego u dućanu. Čak bih ubacio i cijenu ISTOG artikla, dakle ne chipset, ili nešto tipa 4870 različitih proizvođača. Čovjek ne prodaje bilo koju 4870 nego baš određeni model.

" Komentari na proizvod ili cijenu su strogo zabranjeni i kršenje ovog pravila povlači i određene sankcije u vidu brisanja posta i upozorenja, te ako se isti ponavlja u tome, sukladno sa pravilima PC Ekspert Foruma i ban. Dozvoljeno je samo komentiranje cijene ako ona prelazi cijenu novog artikla u trgovini i to na način da se ostavi link na taj artikl u trgovini, bez nepotrebnih komentara."

Svi bi se trebali držati pravila te ne bi bilo potrebe za ovim threadom. Isto tako i ja vrlo često imam mišljenja za neke cijene, ali držim jezik za zubima (odnosno prste "proć" od tipkovnice) baš iz razloga što bi moj komentar ili procjena izazvala dosta postova iza mene.

I da za kraj citiram izreku Gershon Legman-a : "Vodite poštenu tržnicu, ne rat"