View Single Post
Staro 28.05.2009., 02:20   #2
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Uspio sam riješiti problem tako da sam ispravno inskonfigurirao neke "servise" koji su bili krivo narihtani iz meni nepoznatog razloga!
Npr: Control Panel/Administrative Tools/Services/
1.InstallDriver Table Manager je bio STOP/AUTO a treba biti START/AUTO
2.Universal Plug and Play Device Host je bio STOP/AUTO a treba biti START/AUTO
3.Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework je bio na STOP/AUTO a treba biti na STOP/MANUAL
4.Windows Management Instrumentation Driver Extensions je bio STOP/MANUAL a treba biti START/AUTO

Dok sam tako otkrivao ispravne parametre sistemom pokušaja i pogrešaka,jednom mi miš nije radio a ostalo je bilo OK,drugi put je miš radio ali se javljala neka greška kod podizanja windowsa: svchost.exe-aplication error (the instruction at 0x7c91ac4a referenced memory at 0x000000010.The memory could not be "written"
Click on OK to terminate...
Click on CANCEL to.....

I tako stalno dok nisam uspio pogodit parametre kod kojih će miš raditi i neće biti greške kod pokretanja windowsa!

Eto pa ako još netko možda ima isti problem nek učini isto,Agamu2 kojoj nemrete pročitat slova jer su umjesto njih upitnici instalirajte po sječanju na druge "InstallShield" instalacije jer su u večini slučajeva (CANCEL,NEXT,FINISH) na istim pozicijama,ja sam uspio odprve!

SRETNO!!!