View Single Post
Staro 27.05.2009., 21:33   #132
migmo
trainspotter

migmo's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Iskreno, kad ovo vidim, ne mogu vjerovati da netko ima tako sređeno hlađenje. Sredi kablove, postavi ventilatore na kritična mjesta, zatvori kućište i iskoristi vent za sebe .
Ja inače nemam grafu (koristim integriranu), ali da netko ne bi rekao da je u tome problem, već mjesec dana mi je u kompu HD4850 i naravno, temperature ostalih komponenti su minimalno porasle, ali sve je to daleko od nekih visokih temp. A imam 2x80mm@ 5V na ispuhu iza, jedan 80mm na "automatici" (nekih 800-1000rpma) ispred diska (baš ispred diska, ne nabijen na prednju masku) te jedan 80mm koji visi pored NB-a (preko nekih vezica) i iznad grafe.
Ne izgleda baš prelijepo (najprije zbog ovog visećeg), ali komp radi ko zmaj. Kućište mi je ionako u rupi u stolu.
Imam najvećeg kejs ventilatora u selu, i nemoj sad bit ljubomoran! Malo ga nogom trknem pa onda hladi i mene = win.
Kablovi u kanti su nevidljivi, da se razumijemo.
A jesi vidio kak se grafa a pogotovo ploča solidno ohlade? A jesi isto tak vidio kak procesor u istim uvjetima ne mrda niti stupnja prema dole? "StriiiiiiiičeeeEeEEk.... a zaaakaaaaj se onda i procesor ne ohlaaaaaadiiiiii??" Kaj da trošim lovu na ventove (i konac ) ak mi neće spuštat temps na procu kak nije ni sad? A možda ipak i hoće, ha? ha? a? a? a?
Javim temps nakon šmirglanja i dodatnih modifikacija. Ak neće biti sreće, ide komp u škrinju, pa nek se hebe unutra sa ribama i svinjetinom. Bok!
migmo je offline