View Single Post
Staro 27.05.2009., 18:47   #8
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Ovo što Milentije piše i ne stoji. Imam jedan takav oko pola godine i stalno mi je ne jednoj frekvi -107.9 MHz. Nema problema takve vrste. No, s druge strane da šumi - da. No, postoji caka. Zavisi od auta do auta, odnosno kvalitete instalacija, 12V utičnice u koju ide uređaj itd. Na mom skoro pa se i ne čuje šum, iako dosta ovi o kvaliteti mp3-ca na stiku, na nekim drugim markama ne možeš ne čuti šum. Naravno, to nije ultimativno audiofilsko riješenje za auto, no za modele bez tvorničog mp3 da može poslužiti i više nego ok - može itekako.
domy-os - da, ide bilo kakakv usb stick ili sd kartica. I ne, nikakva baterija, kompletno napajanje ide preko auta.
Na 107.9 kod nas (relacija izmedju Bijeljne i Prnjavora) se čuje "šum" radio stanice "Džungla" recimo (od 107.85 do 108). Ja sam ga najčešće držao na 90.00.

Nisam se dobro izrazio ovo za baterije. Pisao samo o daljincu, ali tek sada vidim da sam prilikom ispravke "štamparskih" grešaka obrisao dio rečenice i nisam ga kasnije vratio nazad. U daljinac idu male, pljosnate baterije kao za rucne satove. Moguce da je bilo do daljinca iako smo probali dva ista ta modela i na opbadva je bilo isto. Moram bas pogledati kod druga kada dodje iz Banja Luke. Jos uvijek koristi jedan takav, samo bez daljinca (inace i ne vidim neku svrhu daljinca osim ako ne vozi autobus).