View Single Post
Staro 27.05.2009., 16:42   #773
Dalas
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Izgubio particiju

Pokušat ću ukratko objasnit situaciju, a ako tko zna molio bih za savjet šta da uradim. Prijateljica mi je dala novi laptop sa predinstaliranim windowsima da ga opremim i instaliram sve što bi joj bilo od koristi. Međutim ja sam iskoristio situaciju da sebi napravim "Hirens Boot". I kako to biva obatalim komp. Naime kad sam napravio i pokrenuo hirens uđem za vraga u prvu stavku "Partition magic". Pri pokretanju partitiona obavjesti me da imam error, a ja ne čitajući opalim po "yes", da bi, kad sam se ponovno logirao u windowse imao šta i vidit. Sve su ikone nestale osim recycle bina i ono najgore ostao sam bez extended particije i svega šta je na njoj bilo. Da stvar bude gora malo prije toga kompletnu mapu "My Documents" prebacio na tu particiju i naravno tu se nalazi i recoveri fajl. Kad sam ubacio dvd s windowsima ova druga particija je oznaćena kao "unallocated". Ima li ikakvih mogučnosti da vratim particiju i sve šta je bilo na njoj.
Molim sve koji su imali sličnih problema ili nešto znaju o ovom problemu da pomognu. Hvala

Edit:
Evo još podataka koji bi mogli pomoći.
Nakon pokretanja "mini PE"
"Paragon image explorer" vidi obje particije i sve fajlove.
"Paragon HD manager pro" također vidi obje particije pri tom su obje označene kao primary i obje označene invalid s tim da je ova druga označena kao "No Active"
"Partition Magic" vidi samo jednu particiju (kompletni disk) i označena je kao "bad"
I na kraju i "Power desk" i "Total Commander" uredno pristupaju i particijama i fajlovima.

Zadnje izmijenjeno od: Dalas. 27.05.2009. u 17:06.
Dalas je offline   Reply With Quote