Citiraj:
Autor greg SE
@omega
jos bolje, oni ionako znaju samo tebi seruckat kako si spor
@milentije
probao s ovim ili nesto slicno? Cini mi se ovo drugo a to onda moze biti u najboljem slucaju temelj za sumlju, nikako argument kako ti to postavljas.
Ja se drzim one da dok ne probam/vidim ne pljujem
btw jel mozes sig malo srediti, smrt je kad se mobom surfa. Mozda na dugmice sve stavit...
|
Napisao sam gore "na ovaj fazon". Dakle nisam igrao na ovom sistemu, već nešto slično.
Ne govorim sada o tome da ce ovo biti bolje rjesenje po vjerodostojnosti 3D prikaza i detaljnosti dotičnog, nego o igrivosti na takvim sistemima.
Gledanje filmova bi trebalo biti uzivancija, ali igranje FPS-a u MP-u gdje ti je bitno da vidis mušicu kako leti, i da ti to ne promakne ili da je ne vidiš prekasno, 3D je "prekomplikovan".
Nije u pitanju hardver i softver nego ljudsko oko.
Paralelu ovoga o cemu ja pricam i "stvarnosti" mozes gledati kao CoD4:MW u SP-u i MP-u. Kada igras u SP-u mozes sebi dozvoliti manji broj FPS-a povećavanjem broja detalja, rezolucije, AA i AF, ali kada igras MP bitno ti je da neprijatelji budu sto uocljiviji i da imas dovoljan broj FPS-a. Zato u MP-u skreses sve moguce detalje, dok u SP-u drzis to odvrnuto da bi uzivao u prelijepoj grafici i efektima.
Probaj Trackmania Nations u 3D modu (ako imas potrebne naocare), ako vec nisi, cisto da vidis kako izgleda.
Sto se tice mog siga, problem ti pravi ucitavanje ove validacije ili duzina siga?