View Single Post
Staro 27.05.2009., 15:54   #27
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
@omega
jos bolje, oni ionako znaju samo tebi seruckat kako si spor

@milentije
probao s ovim ili nesto slicno? Cini mi se ovo drugo a to onda moze biti u najboljem slucaju temelj za sumlju, nikako argument kako ti to postavljas.
Ja se drzim one da dok ne probam/vidim ne pljujem
btw jel mozes sig malo srediti, smrt je kad se mobom surfa. Mozda na dugmice sve stavit...
Napisao sam gore "na ovaj fazon". Dakle nisam igrao na ovom sistemu, već nešto slično.

Ne govorim sada o tome da ce ovo biti bolje rjesenje po vjerodostojnosti 3D prikaza i detaljnosti dotičnog, nego o igrivosti na takvim sistemima.

Gledanje filmova bi trebalo biti uzivancija, ali igranje FPS-a u MP-u gdje ti je bitno da vidis mušicu kako leti, i da ti to ne promakne ili da je ne vidiš prekasno, 3D je "prekomplikovan".

Nije u pitanju hardver i softver nego ljudsko oko.

Paralelu ovoga o cemu ja pricam i "stvarnosti" mozes gledati kao CoD4:MW u SP-u i MP-u. Kada igras u SP-u mozes sebi dozvoliti manji broj FPS-a povećavanjem broja detalja, rezolucije, AA i AF, ali kada igras MP bitno ti je da neprijatelji budu sto uocljiviji i da imas dovoljan broj FPS-a. Zato u MP-u skreses sve moguce detalje, dok u SP-u drzis to odvrnuto da bi uzivao u prelijepoj grafici i efektima.

Probaj Trackmania Nations u 3D modu (ako imas potrebne naocare), ako vec nisi, cisto da vidis kako izgleda.

Sto se tice mog siga, problem ti pravi ucitavanje ove validacije ili duzina siga?