View Single Post
Staro 27.05.2009., 15:53   #140
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
@Igorr

Evo ja sam sklopio konfu čovjeku i trenutno testiram konfu i čik pogodi koja karta je u njoj ? Nova novcata PALIT GTS250 sa 2 x 6 pin konektora za struju.

Pošto sam se susreo sa 9800gtx+ ( također sastavljao konfu ) ta 2 x 6 pin konektora je jedina vanjska sličnost između GTS 250 i 9800gtx+.
O samom chipu i načinu proizvodnje je sve već rečeno.....

Ova Palit je tiša, hladnija i ponešto brža. Vani su žege ovih dana a jučer dok sam vrtio farcry2 nisam je nagurao preko 60c. Ventilator je do nekih 45% nečujan a nisam ga ni čuo dok sam vrtio test što bi značilo da drži temp oko 60c i ispod tih 45% brzine vrtnje.

Sve u svemu čitajući tvoje postove ne mogu se oteti dojmu da melješ gluposti i to još gluposti iz druge ruke. Ajd da si nešto imao/testirao pa da subjetivno seruckaš ali lupetaš bez blage veze i saznanja.
9800GTX+ 55nm 128sp 512MB taktovi xxx
GTS250 55nm 128sp 512MB taktovi xxx

Osim kulera di još vidiš razliku, čak su još GTS250 sporijih taktova, al to je promjenjivo od krisnika do korisnika pa nije bitno, mada GTX+ su većinom i većih taktova GPU-a!

I onda ti sad govoriš da neko melje, a sve je to isti vrag! Evo ti i SS od gpu-z!
Pa da se uvjeriš, da nije ponešto brža!

Evo da dodam još 8800GTS 512MB, doduše nemam je više pa nemrem uzet SS od danas sa istim taktovima al mem je ista!

I sad, o kakvim razlikama u performansama možeš pričat kad je sve to jedno te isto sranje dukčije upakirano!
danc00 je offline   Reply With Quote