View Single Post
Staro 19.08.2004., 00:23   #28
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by VedranP
oprez!!! garancije na supertalent memoriju:

ve-mulj -> 1 godina
autronic -> 5 godina

mislim da se prepucavate bez veze, corsair je najbolja memorija na domaćem tržištu i točka! a supertalent ako uistinu radi na 2-3-3-6 je najbolji omjer dobivenog/uloženog. iz perspektive prosječnog cro-juzera nema smisla pljunut 500kn više za 512mb stick ali corsair je ipak namjenjen entuzijastima. eh da, nije supertalent nepopularan već su oni koliko ja znam u biznis s memorijom uletili tek unazad godinu dana, a također već barem godinu dana nije baš u modi recenzirati pc3200 ram već nešto žešće...
Kao što vidiš, nisam ja jedini koji tako "misli".Corsair stvarno jest za entuzijaste!Nisam niti govorio o prosječnom korisniku...Ti pinsla imaš a64, pa ne vidim kakvu bi ti strašnu razliku u cijeni pravio corsair.Tvoje mišljenje, fine!Ja sam isprobavao nasumične primjerke corsaira, i mogu treći da su svi bili savršeni!E sad, imao je i corsair loših stickova...samo ne puno!Geil, kingmax, to vam varira katkad i po bazi 50-50!Dakle, o corsairu nemam samo mišljenje već i iskustvo.U cijelom trošku konfiguracije mi razlika između tih memorija i corsaira jest bila sitna.Kvalitetu su prepoznali gotovo svi.Corsair ide gotovo ko kruh.On je i uvijek će biti skuplji od drugih, ali corsair je corsair.Memorija godine...
best award...excellence.bla, bla...u svakoj pori corsaira vidiš vrhunsku profesionalnost firme!Pogledaj si malo nagrade, pa ćeš vidjeti što pričam.To je iskustvo mnogih, a ne nešto što je meni palo s neba.Ja ne kažem da je supertalent loš(uostalom nemam iskustva s njim!)-ali uzeo sma ono što je isprobano, i već tisuću puta potvrđeno.Da mogu ponovno birati, opet bih ga uzeo.Pinsla, ti si ovo sveo na individualnu borbu mišljenja, i "svaki svoga konja hvali", a ja se pozivam na golemu količinu corsairovaca, tako da se ne radi o mišljenju čisto, već o činjenicama.Nije mi žao niti lipe!

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote