View Single Post
Staro 27.05.2009., 15:35   #87
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Hehe, oldskool kenwood, dok su jos znali napravit kvalitetne bookshelfove. Al' recimo, da uzmes taj isti zvucnik i prodajes ga danas pod novi (a i da je novi), nebi se prodavao jer "ruzno izgleda". Iako vjerojatno nakon 20 godina usviravanja (ako je dobro odrzavan) svira u najmanju ruku jednako dobro kao slicni zvucnici u istoj klasi.
Sto se mene tice, da sam ženka ovog modela dala bih mu se momentalno. Meni izgledaju predobro, zvuče još bolje.

Na slikama se ne vide mrežice jer sam ih skinuo, ali jedna je malo pocjepana kod loga (2-3 milimetra). Sve ostalo stoji kao da su sada izasli iz fabrike.

Moram zamoliti ujaka da me stavi u testament, da mi ostavi ovaj sistem.

Žao mi je što sada ne mogu naći nove stvari a da su ovakvog kvaliteta i od ovih materijala. I ako nađem onda to košta k'o Sv. Petra kajgana (u odnosu na ono što nudi).

2 Ubleha: Znas li mozda gdje bih u BiH mogao naći ovakve polovne stvari (kao sto ovo na slikama sto sam gore okacio)? Znas li nekoga ko se bavi preprodajom toga jer ja nisam bas u tim vodama?